Thursday, September 2, 2010

sesi berbuka dan berkawan2....

hmmm...dah ujung2 Ramadhan ni...xde mood dah nak buka kat umah....jadi hari2 terakhir ni...mau berbuka sama ngan kengkawan lah...hehehe...macam le ramai sangat kawan...ada la 2,3 ketul...

esok ada temujanji berbuka di damansara...tapi...dah ada janji ngan seseorang...mau buka sama2...hahaha...jadi yang mana patut diutamakan...?lovely stich rasa mau berbuka di damansara lah...makanya...janji dengan seseorang itu patut dibatalkan...petang ni balik keje kena la blanje seseorang itu di bazar ramadhan sudah!hahaha...sapa suh lambat2...dah tau kalau lewat2 camni masa untuk kengkawan aje...i'm sorry!

sabtu juga dah ada date...ngan opismate...mau pergi shopping raya langsung terus berbuka aje kat luar...senang citer...x payah nak terkejar2 balik umah...lepas tu...ada sapa2 nak ajak lovely stich berbuka kat luar x...?

2 comments:

  1. teringat kat kampung... huhuhu. Nak buka puasa kat kampung...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails