Sunday, August 22, 2010

buka puasa yok!

salam sume...dah nak hampir waktu berbuka ni...bagi semenanjung...bagi sabah dan sarawak dah selamat berbuka dah pon...hehehe...korang buka dengan menu ape petang ni...?lovely stich beli kat bazar ramadhan je tadi...beli nasi kerabu je...simple dan sedap...nyam nyam....pastu terlalu pulak depan gerai sate...menciumkan bau sate yang semerbak tu...hmmmm...selamat sate itu ditapau...hehehe...habis ke makan banyak2 tu...?

ok lah...selamat berbuka sume...

inilah namanya kehidupan

hidup...kalau x dihiasi dengan gelak ketawa dan air hujan mata...x dipanggil kehidupan la kan...?adat dalam melalui liku2 kehidupan...ada pasang surutnya....ada pahit manisnya....xkanla asyek nak bergelak ketawa je....xkan jugak asyek nak berendam air mata je...hmmm...hidup penuh dengan drama...ada drama baru la meriah...ceria...berwarna warni hidup kita...

kadang2...cabaran dalam hidup ni seronok untuk kita lalui...sebab dari cabaran itulah mengajar kita jadi lebih kuat dan tabah....cabaran itu juga la memberikan kita pengalaman berharga dalam mematangkan diri kita sendiri...hmmm...lovely stich suka ngan cabaran...tapi kadang2 kalah jugak...dah x larat nak tempuh...hmmm...terduduk dibuatnye...ngee~~

pagi ahad yang cejukkkk!!

hikhikhik...x ujan pon...tapi lovely stich memang terasa kesejukkannye...huhuhu...sampai ke tulang sum-sum...eh...ye ke..?ye la kot...ni yang buat lovely stich malas nak bangun nih...perlukah meneruskan mimpi2 indah di pagi hari ni...?erkk...malam tadi ada mimpi indah ke...?

hmmm...xde apa nak cerita pon...ahaks...masih lagi dalam proses pembelajaran untuk mencantikkan lagi blog nih...nak tambah lagi apa2 yang patut...sapa2 ada idea bolehla tolong lovely stich ye...maklum le   lovely stich baru je nak berkecimpung dalam dunia blog ni...tengok blog orang lain cantik2...meriah2...teringin jugak nak ada blog yang cantik dan meriah cam diorang tu...

gambar x keluar

ada sapa2 boleh tolong lovely stich x...?dekat profile tu lovely stich dah letak gambar...tapi kenapa bila lovely stich nak follow blogger lain...gambar lovely stich tu x keluar pulak...camne nak buat ek...?
Related Posts with Thumbnails